info www.pompi.bg

0,00лв

СРОКОВЕ И УСЛОВИЯ НА ДОСТАВКА:

Цената на куриерската услуга по доставката се заплаща от КУПУВАЧА или ДОСТАВЧИКА в зависимост от следните условия:

  1. Доставката е БЕЗПЛАТНА за поръчки направени през онлайн магазина с обща стойност над 150,00 лева с ДДС на територията на Република България. Доставката се извършва с куриерска фирма до 2 работни дни при поръчки направени до 12.00 часа.
  2. Доставката е ЗА СМЕТКА НА КУПУВАЧА при поръчки на стойност под 150,00 лева с ДДС. Доставката е с куриерска фирма по желание на клиента и до 2 работни дни при поръчки направени до 12.00 часа.
  3. В случай, че стоките се изпращат извън територията на Република България, КУПУВАЧЪТ следва да заплати всички транспортни разходи, митнически и др. такси, свързани с износа.
  4. Доставката се извършва с опцията „Преглед”, с цел да прегледате Вашата пратка преди да платите сумата по нея. При положение, че решите да НЕ приемете стоката, трябва да заплатите куриерската услуга в обратна посока за връщането и до изпращача.

Документи придружаващи стоката:

Ако желаете да Ви бъде издадена данъчна фактура, следва да я заявите в процеса на поръчка и да предоставите данните на фирмата. В противен случай ще Ви бъде издадена стокова разписка с касова бележка. Ще получите инструкции за монтаж и експлоатация и гаранционна карта.

гр. Варна 9000
ул. Бяла мура 2
+35952614787
shop@pompi.bg
www.pompi.com

ЕЛЕКТРА ПОМП ООД
официален представител на
SAER ELETTROPOMPE S.p.A.
за България